Det ordner seg nok…

To Silky terriere raser rundt i stua. Her er masse energi og friske fine hunder. Åsta er sjefen enda, men Jon Snow er blitt året nå og jeg ser at han ypper seg i mellom. Ser man bort i fra dette ungdommelige utrykk for livsglede som skal ut er det rolig her nå. Vi har vårt vanlige morgenrituale. Gubben leser høyt fra det han finner interessant i nettavisene. Dit har gått ras ved Flora på vei til Storlien på andre siden av grensen og veien er stengt. Hmmm …hva da med all den norsk betilte spriten som fyller opp Coop butikken på Storlien. Det har jo vært en stor mediesak de siste dagene. Kafeen er stengt på grunn av alle flaskene som er bestilt. Nå har jeg ikke tenkt meg på kafeen eller har betalt flasker så for min del går det greit.

Gubben var en tur på hytta i går for å sjekke forholdene. Sannerlig stod den ikke et år til og ingen mus og se. Nå gleder jeg meg til å starte sesongen selv om det nok ikke blir før etter påske. Så spiste vi middag hos Hege og co. Hege har strekt et leddbånd og hinker rundt på krykker og kommanderer mann og barn. Selv er jeg livredd for å brekke eller ødelegge noen av lemmene. Har ikke ro nok i ræva for det jeg så da får jeg helder prøve bevist å unngå det.

Her er ikke mye påskepynt ettersom vi vanligvis feirer påske på hytta, men jeg har nå sydd et par nye påskeløpere så vi får nøye oss med det. Tenkte å shine opp litt ordentlig da. Så blir det vel likevel. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg