Ikke så aller verst.

Det er koselig å lage ting sammen. Ingen ting haster, man gjør litt, prater sammen, tar en pause med en kopp kaffe og bare nyter håndarbeidet og dagen. Ella er bedre enn meg, men det gjør ingen ting, det er ingen konkurranse. Jeg liker å lage ting, se arbeidet går fremover og forhåpentligvis ha et resultat jeg ikke trenger skjemmes av. 

Da jeg var seks syv år var jeg med min bestemor til Agle (hvor hun hadde bodd noen år) for å besøke en nabo fra den tiden. Denne naboen drev med lappeteknikk og laget store flotte quiltede tepper. Jeg var solgt og gleden var stor da hun spurte meg en kveld om jeg ville prøve. Det gikk på håndsøm og hun og jeg ble sittende sammen å kose oss med samværet og alle lappene. Opp gjennom årene har jeg ofte tenkt på den kvelden og hvor jeg trivelig det var. Ingen av mine bestemødre var spesielt opptatt av håndarbeid, det var nok mere en nødvendighet enn en hobby.

I går kom min sønn på middag, ettersom jeg ikke viste at han kom ble det «vi tar hva vi har» mat, men den gikk da ned. Jeg ser på han og kan nesten ikke tro at det går han. Tiden går så alt for fort. Og om alt går rett for seg så er man eldre enn ungene sine. 

Om noen skulle finne på å spørre meg hvordan jeg har det…så kan jeg trygt si «takk…ikke så aller verst». 

    1. så utrolig koselig,dette er dager som gjør godt særlig når en nå går hjemme og ikke lengre er i arbeidslivet,sosialt samvær :=) skulle ønske jeg også kunne sy,jeg hadde nok lært det om jeg prøvde,men hadde likt å ha en som satt ved min side som det du opplevde ,det er lettere å lære da :=) ungene våre vokser ja,blir til voksne flotte personer,det er godt for en mor og far å få se ,vite att barna har greidd seg og fått gode voksenliv 🙂 kos deg med dagen

    2. For noen koselige minner. Jeg kan ikke sy jeg, selv om jeg hadde en farmor som sydde lappetepper og dukketøy til oss. Til fredag skal jeg hente min sønn på flyplassen, han har vært på sjøen i over tre måneder. Gleder meg til å få minstemann hjem til rett by igjen.

    3. Så bra..ingenting er bedre en å ha det bra…eller, ikke så verst…Koselige minner…og koselig å sitte sammen og lage noe….Du må ha en god ny dag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg