Tralalalala…..

Det mangler enda mye før rehabiliteringen av blokka vår ute og innvendig er sluttstilt. Men nå er vi nesten i mål inne som den første leiligheten i denne blokka. Nå mangler vi bare noe av det elektriske arbeidet og der kan vi finne løsninger å leve med til det er i orden.  Det er rart hvor mye det betyr at ting er på stell hjemme. I går kom mye på plass, men det mangler litt enda. Hele stuen har vært stuet bort og det tar litt tid å få alt tilbake der det skal være. Men alt dette er bare kos…jeg nyter det å ha gardiner og et hjem som på sett og vis fungerer. 

Så har vi naboer og venner som er i samme situasjon og vi hjelper hverandre. Ella var her og hjalp meg en kveld og i går var vi hos henne og bar opp materiell til gulv og vegger. Samtidig fikk vi servert en nydelig kjøttsuppe med klepper. Ikke dårlig bytte det…suppe mot arbeid. I dag skal pensjonisten til kompis Kalle som bor i en annen bydel, men som skal legge gulv i gangen og så smålig om til nabo Odd for å legge stuegulv. Dugnadsånden er ikke død heldigvis. Vi trenger vel alle litt hjelp av og til og så er det jo koselig å gjøre ting sammen. 

Selv tenkte jeg å ta en treningsøkt og så fortsette med kosearbeidet ved å sette ting på plass. Det blir nok en bra dag. 

Siste innlegg