Det er mandag igjen….

I dag startet dagen med at en stor stygg container ble parkert rett utenfor stuevinduet. Menn med hodelykter følger med. En vekkeklokka ringer intens i en av leilighetene rundt her. Eieren er nok ikke helt klar for dagen enda for den har ringt litt nå. Så er vi blitt fortalt at det skal komme malere og begynne med den delen av jobben. Det skal etter sigende ta en ukes tid ettersom man tar alle leilighetene i vår oppgang samtidig. Men håpet er at det skal bli ferdig til påske  innvendig i alle fall. Man kan alltids håpe, men det er kanskje ikke særlig lurt å holde pusten. 

Vi hadde et fint opphold hos søster Gerd og Mike i helgen. Fine turer, god mat, kortspill  og hyggelig selskap. En helg som fyller på gode følelser og trivsel. Vel hjemme fortsatte trivselen ved to store poser med quilteblader fra Ella. Hun hadde ryddet på arbeidsrommet og da ble disse mine. Har ikke fått sett i dem enda, men det blir nok. Så fikk vi besøk av Anne-Lise og Kalle etter at vi kom hjem i går.

Nå når jeg har fått i meg kaffen og alt det andre jeg gjør om morgenene skal jeg dra på trening. Mandag morgen…en ny start…spennende. 

10 kommentarer

Siste innlegg