Nytt prosjekt…

I går var Anne og jeg på bytur. Jeg fikk kjøpt med stoff og mønster på både duk og en kurv jeg har ønsket å sy lenge. Nå har jeg sydd flere Camden bowl og er klar for noe nytt. Jeg har også en genser på gang, den skal min søster ha. 

For en tid siden leverte jeg arvet gull etter min mor og min søster til en gullsmed her i byen. Jeg ville få laget et smykke til minne om dem begge to. Gullsmeden og jeg ble enige om å få laget et smykke formet som en tåre. Smykket ble helt nydelig og nå når jeg har det på kan jeg tenke på dem og minnes alt det de var for meg begge to. 

I natt har pensjonisten min vært ute i slåsskamp. Han drømte at en noe kjent advokat angrep oss og da måtte man jo forsvare seg. Stakkar Åsta lurte fælt på hva som foregikk og syntes nok matfar oppførsel kunnet ha vært lettere og forstå. Nå er hun jo på vårt parti så hadde hun fått med seg hva som virkelig skjedde ville nok advokaten vært enda verre ute. 

Vi gleder oss over mye i dag. Aller først er det to dager i ro og fred fra alt bråket og uroen rundt oss ellers. Så er det OL og skirenn som står på programmet. Nå legger alt dopingsnakket en stor demper på den gleden, men spenning er det jo tross alt. Lørdager er ikke det verste man har. 

 

 

Siste innlegg