Må ut en tur….

Vi er blitt forkjølt. Her hostest det i kor. Stakkar pensjonisten har hostet sammen med meg i hele natt. Kjentes veldig varm ut også. Selv trodde jeg at den hellige grav var vel bevart ettersom det roet seg med hostingen i går formiddag. Så bestemte jeg meg for å dra på strikkekafe. For å si det slik….ingen særlig god ide. Jeg hostet og hostet og de andre begynte å se delvis medlidende og delvis skrekkslagne ut. Ingen var vel særlig interessert i å ta det med hjem.  Nå skulle jeg på   et årsmøte i kveld, men tror jeg står over. 

I går kom Andrew og Andrew for å jobbe inne i leiligheten. To smør blide polakker hvorav kun den ene snakket norsk. Vi ble godt kjent i løpet av dagen og han bladde opp på Google map bilde av landsbyen han kom fra. Helt bort til huset hans som så ut til å være noe fra Øvre Singsaker. Et høyt flott hus med noe som lignet en park rundt. Dyr bodde hele storfamilien i hver sin leilighet. Rene krøsuser. Han fortalte at en middels månedslønn i Polen ligger på 4000 kroner så da blir vel han med sin norske lønn rimelig vel beslått. Kjempetrivelige folk i alle fall og de kommer igjen senere for å legge nytt gulv. 

I dag tenkte jeg å dra denne hostende kroppen på trening og så får jeg føle meg frem til et passe aktivitetsnivå. Passe lei av å være inne nå så ut må jeg. 

Siste innlegg