Det nærmer seg…

Skulle jeg finne på å mislike en av årets 12 måneder så måtte det være januar. Nå nærmer vi oss slutten for denne gangen og for å si det slik….det gjør ikke meg søvnløs. Ingen trenger å overbevise meg om at det er mange fine ting også, men for meg legger kulden og mørket en demper på hallelujafølelsen. Nå på slutten har lyset begynt å komme tilbake og vi kan til å med ha sol midt på dagen. 

Helgen har vært skikkelig sløv, vi har vært litt sliten etter de to siste ukers styr med masse bråk og folk ut og in hele dagen. Lørdag var jeg på bytur med Hege og ungene og bare koste oss med det unger koser seg med. Vi var en tur på biblioteket og kafebesøk…. i stor trengsel…tror hele Trondheim og omegn var på bytur denne dagen. I går gikk vi tur og så satt vi, koste oss med nystekte bananbrød og god middag, så satt vi….men det var godt det også.

Nå er det hverdag igjen og jeg starter med en tur på treningsenteret. Så er det også tur med Linda litt senere så da kan jeg ha god samvittighet på mosjonsfronten. 

6 kommentarer

Siste innlegg