Uff da….

Jeg kan med handa på hjertet si at jeg hater MR. Min klaustrofobi slår ut i full blomst og panikkanfallene avløste hverandre. Det tok en halv times tid og på den tiden telte jeg til mange millioner og tilbake for å avlede meg selv. Men alt tar en ende og den enden der de dro meg ut av tunnelen og fjernet ansiktsmasken var ren og skjer lettelse. Nå håper jeg det blir lenge til neste gang. Jeg prøver å overbevise meg selv om hvor dumt det er, men det vil jeg ikke høre på…..

Nå er det i alle fall overstått og vi har det ikke aller verst her i eksil på Amborneset hos Gerd og Mike. Huset deres ligger idyllisk til med utsikt over Trondheimsfjorden. På kvelden kan vi se lysene fra byen rett på andre siden av fjorden. Helt magisk. I dag skal vi først gå en lang tur med hundene og så kjøre oss tur til Brekstad. Vi gikk samme turen i går også og passerte mange idyller på veien. Et sted var det mange fine treskulpturer. Skal ta med mobilen i dag og se om jeg kan ta et par bilder. 

I morgen må vi hjem for jeg skal være meddommer i retten så da må vi hjem. Forhåpentligvis er de ferdige med ventilasjonsanlegget da. 

 

12 kommentarer

Siste innlegg