Rolige dager.

Det ble en skikkelig rolig dag i går. Kun en liten tur til Ikea slik at vi fikk hengt opp gardiner på soverommene. Litt rart å ligge uten egentlig. Vinduene burde vært vasket først, men det er skikkelig kaldt ute så vi får spare det til en varmere dag. Nå ble vinduene veldig fine og plutselig hørte vi ikke støyen fra motorveien en par kilometer unna heller. Neste uke kommer de på stuasida og det blir nok litt verre.

I dag skal vi på kino og de den 12 mann. Det skal bli spennende for vi har lest mye om den saken der. Nå strides historikerne om hva som egentlig skjedde, men det for de bare gjøre. Det er nå en både god og trist historie. Vi skal dra på ettermiddag sammen med Ella og Tron så det blir sikkert trivelig.

Ellers er Åsta hjemme igjen og det er jo best selv om hun nok trives godt hos Gerd, Mike og halvbroren Jon ute på Amorneset. Plenty tumleplass rundt huset og nede i fjæra slik at de får utfolde seg. Vel hjemme ligger hun pal og litt sliten. Både glad for å være hjemme og litt savn etter all moroa med Jon Snow. 

 

 

 

 

Siste innlegg