Litt verre enn jeg trodde……

Jeg trodde jeg bare skulle stikke innom på Aleris, fjerne kulen i hodet og så gå hjem. Det ble jo på en måte slik, men litt mere enn det jeg trodde. Kulen vokste ut av skallen og skallen er hard. Jeg hørte knasingen i ben og jeg luktet svidd da de prøvde å stoppe blødningene. Ganske traumatisk for å si det slik og jeg er nå etter hvert blitt vant til litt av vært.

Så på kvelden skulle vi på besøk til vår venn Astrid og det var veldig koselig, men et skikkelig hosteanfall åpnet såret og det begynte å blø igjen. Astrid hadde flyttet inn i ny leilighet og hadde fått det skikkelig koselig. Så er hun også flink til å gjøre det koselig rundt seg. Men meg som besøkende i går var nok en liten utfordring. 

I dag tenkte jeg å sitte å synes litt synd på meg selv sånn et stykke ut på dagen. Så skal vi i 50-årsdag på kvelden. Vet ikke helt hvordan det blir, jeg blir nok ganske rolig tenker jeg. 

I går fikk vi nye vinduer på alle soverommene så det gjenstår en liten ryddejobb der, men kanskje ikke i dag. Vi får se…….

Siste innlegg