Nok nå….

Det er ikke lett å la være å bli skremt av noen av verdens mektigste menn. Når to av dem også opptre som om atombombeknappene er en pissekonkuranse kan man kanskje ha god grunn for det. Noe må være galt i hodet på menn som opptre på denne måten og jeg får min del synes det er et godt forslag å tvinge amerikanske presidenter til å ta en psykologisk test slik som de nå tar de fysiske. Nå burde det også være en god ide for han som sitter med den andre røde knappen, men det rår man vel ikke over. 

Så er det Giske da. Han har etter sigende tafset seg både  fra tillit og vervene. Nå har jeg ganske lange røde strømper så jeg ser jo meningen med «me to» kampanjen, men det gir oss vel ikke pressen rett til å senke skipet fullstendig. Noen ganger lurer jeg på hva som står på pressens «vær varsom plakat» kanskje burde den revurderes. Det kan ikke være greit å være Giske familie nå om dagen ,om det er aldri så selvgjort. Vi og de burde tenke litt på hva som skjedde med Tore Tønne og selv om det ikke gikk fullt så ille med Gerd Liv Valla så kunne det ikke være mye om å gjere.

Kampanjen har nok sendt ut en riktig melding til maktpersoner av begge kjønn som tror andre er til for deres forlystelse, men nok er nok og Giske har vel snart fått det som en menneske kan tåle. 

 

Siste innlegg