Godt Nytt År.

Jeg har tidligere fortalt at jeg har begynt å trene på et treningssenter. Noe jeg aldri hadde trodd skulle skje. Jeg har alltid likt å være ute og selv om jeg nok ikke kan skryte på meg at det har vært trening, så har jeg følt at jeg har brukt meg litt som en god mosjonist. Nå begynner imidlertid kroppen og trenge litt mere for å holdes vedlike. Sykdom og slitasje har satt sine preg og jeg må trene på en annen måte for å holde de verste uhumskheter på avstand. Så skjedde jo det at jeg faktisk om ikke likte det i alle fall ikke hater treningen. Det kjennes godt og jeg får ny energi. Så det blir det første nyttårsforsettet. Fortsett med treningen.Så har jeg ett par andre nyttårsforsetter, ikke alt for ambisiøst, men dog. Man kan vel alltid bli bedre på alle områder, og det er en del og hente ut der. 

I dag skal Jarle og jeg feire nyttår sammen. I og med at vi har en ung hund vil vi være her under fyrverkeriet slik at hun ikke ligger og er redd helt alene. Nå er det ikke sikkert det blir så galt. Ingen av våre tidligere firbente har vært spesielt urolig, men man vet jo aldri. 

Nå før det nye året vil jeg ønske alle dere der ute, kjente og ukjente et riktig Godt Nytt år. Måtte det bringe mange gode opplevelser og masse kjærlighet. 

14 kommentarer

Siste innlegg