Silje pratmaker.

Vi har hatt overnattingsbesøk av barnebarnet Silje  i natt. Den søteste av alle søte når hun er i det lunet og det er hun som regel. Silje er glad i å prate. «Nå må jeg stoppe å snakke så mye» minner hun seg selv om inne i mellom. Hun styrer med Åsta og synes Åsta er den søteste av alle hundene. Åsta og hun har delt seng i natt, men slik en gang i løpet av natten byttet hun med morfar. Så hadde mormor og Silje en lang koseprat på sengen før vi stod opp. Det er noe med det å ligge slik i ro og harmoni og få et innblikk i hennes verden. Den er ikke så stor enda, men stor nok for henne. Og veldig veldig spennende. Hun har mye å fortelle og hun forteller. Om klassekamerater, fotball, brødre som terger og alt som nært og kjært. 

I dag skal vi alle i juleselskap. “Jeg er nå blitt litt venn med Amalie sier Silje». Juleselskapet er tradisjon i min familie som nå er rimelig stor. Vi var fem søsken, de har alle sine partnere, disse har til sammen 16 unger. Så er det bonus nieser og nevøer, mange også i den generasjonen har fått partnere og barn, og selv om ikke alle kommer…. når vi nok rundt juletreet. 

 

 

5 kommentarer
  1. Det høres ut for å kunne bli en kjempefin dag 🙂 Så koselig hun er så åpen til deg med alle tingene i livet sitt 🙂 Fin kontakt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg