Juleshopping med søster Gerd…..

Det var skikkelig koselig å gå på julehandel med min søster i går. Hun hadde lommen full av kryptopenger og med en raus natur drypper det litt (ikke bare litt)  på søstre også. Så kjøpte vi julegaver til alle hennes barn og barnebarn og måtte mange ganger ut i bilen med poser fulle av herligheter. Heldige meg som har en så raus og snill søster. Og nå tenker jeg ikke bare på gaver og penger. 

Så var vi på juleverksted, en gammel familietradisjon fra min mormors tid. Min niese Metter stilte opp med god kveldsmat. Så gikk vel praten mere enn synålen, men det er greit det også. 

I dag skal vi møte svigerinne og nieser på lunsj på Skysstasjonen. Der har de sildebord og gubben hadde lyst på det. Så blir det vel klappkake på meg. Også en gammel skikk hvor mødrene på Bakklandet tok restene av brøddeigen og klappet sammen til en flat kake og stekte på stekeplaten til sultne unger. 

Rehabiliteringsfolkene har nå begynt på den nye stueveggen og der det er åpent har de kledd igjen med plastikk. Det vi ser utenfor er derved blitt ganske tåkete. Ikke bare koselig til jul. 

Siste innlegg