Gavelek for voksne.

En dag for ikke så lenge siden hørte jeg på morgenandakten på radioen. Noen av andaktene er skikkelig bra og har fine budskap. Ikke bare i forhold til det religiøse, men sånn generelt. Denne dagen handlet det med å se positivt på adventstiden. Jeg har tenkt slik selv mange ganger. Det at det er synd at folk stresser kosen bort. Det at man ser negativt på arbeidet i stedet for å nyte det positive rundt det. Det med å ha et hus å vaske rundt,  eller for den del la være om man ikke føler for det, det å ha mennesker å kjøpe julegaver til er egentlig ikke noe negativt, men noe man skal være glad for. Julebord og frokost i barnehagen…er det negativt?. 

Nå er jo jeg av dem som elsker adventstiden, jeg liker å styre litt med baking og julegaver. Nå sliter vi ikke med frokost i barnehagen, men et par julebord blir det da. Alt udelt positivt. Og det aller viktigste…det med å ta seg tid til å være sammen. 

I går hadde vi adventskos med gode venner her hos oss. Nybakte ostehorn og julekaker, gluwine og gavelek. Nå vant jeg ingen pakke, men morsomt likevel.

 

Våre gaver. 

    

Pensjonisten vant han. 

 

Siste innlegg