Koselig besøk….

Jeg har nå etter hvert møtt tre av mine bloggvenner. Det første var Bibi fra Orkanger som jeg enda har kontakt med. Der stemte det med en gang. Så traff Jeg Connie som var akkurat slik som jeg hadde tenkt. Jeg likte henne med en gang. Et duganes kvinnfolk med masse energi. Jeg er alltid så imponert over alt hun gjør. Ikke minst alt det hun sanker i naturen og gjorde seg nytte av. Jeg har blitt veldig inspirert av henne og har ønsket meg og fått en bok om spiselige vekster i naturen. Connie er akkurat slik hun fremstår på bloggen sin. 

Så sist, men ikke minst Karidansen som var et skikkelig hyggelig bekjentskap. For ei dame, sprudlende, litt impulsiv, med mange aktiviteter og planer på hvordan heve kompetansen og kreativiteten. Hun er en slik person man lett blir glad i. Flott dame også…ikke sant. Jeg har alltid likt bloggen hennes, hun fremstår åpen om seg og sitt og nyskjerrig på livet forøvrig. 

Vi hadde et par tre fine timer sammen før hun måtte dra. Var nesten litt leit da hun dro. Her sitter vi to med husets naturlige midtpunkt Åsta. Takk for besøket Kari. 

 

 

Siste innlegg