I DAG.

Vårt eldste barnebarn Håkon er glad i kjøttkaker og i går da han kom var han sulten. Han brakk en fot for et par måneder siden og har hatt gips på foten. Nå var det greit å ta den av, men han måtte ta det med ro et par uker til noe som ikke bare er greit når man helst vil ut å spille fotball. To uker kan være lenge når man bare er 11 år. Håkon liker å fortelle vitser og vi lo godt av han. To av søskenbarna kom også og vi tyvstartet med julekakene og hadde det fint sammen. 

I dag kommer bloggvenn Karidansen på besøk. Jeg har fulgt hennes blogg lenge nå. Skal bli spennende å se om hun er slik hun fremstår på bloggen. Jeg tror egentlig det for det er vel litt slik at personligheten skinner gjennom på det vi skriver. Føler jo at jeg kjenner henne litt selv om jeg aldri har truffet henne. 

 

 

  1. Så koselig at du får besøk! kos dere masse! Ser ut som en sprek og morsom dame…Stakkars gutten på 11 år..ikke gøy å bli begrenset i det man elsker å gjøre! ha en god ny dag!

  2. aha så du er den hemmelige karidansen skal treffe :)) ja da har du noe å glede deg til,for den damen er akkurat så fin og god som hun utgir seg for,akkurat som du :)) ja jeg har truffet henne en gang og det var et koseligt møte .
   Ikke bare bare for en gutt å ta det med ro nei,men jeg håper han har noen fritidsysler som kan være givande i ventetiden :)) hils Kari og kos dokke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg