En bra dag…helt sikkert….

Det er mørkt enda, men det er fin musikk på radioen, kaffe i kruset, hunden ligger tett inntil meg og mannen holder meg med selskap så dagen har ikke startet så aller verst. Det er fine ting i vente også. Min sønn og mitt eldste barnebarn kommer og det er jo noe å glede seg til. Før det tenkte jeg å steke ferdig rosettbakkelsene. Skulle gjøre det i går ettermiddag, men så fikk vi besøk og da ble røren satt på vent. 

Rett utenfor står en sakseheis og nå kom to snekkere og setter i gang med bråket sitt. de starter ganske nøyaktig klokka syv. Her kommer sannelig en til så nå er det vel slutt på freden så lenge. Litt rart med alt det folket som befinner seg rett utenfor vinduet. 

I de siste dagene har jeg tenkt mye på min søster som gikk bort for snart to år siden. Såret er nok ikke helt grodd enda. Det er som om savnet har fått meg til å forstå hva jeg hadde i henne og det igjen gjør at jeg er i stand til å sette enda større pris på det som er her enda. Jeg kommer nok alltid til å savne henne, men også være evig takknemlig for det hun har betydd for meg. 

 

 

Falt litt for denne da. I vår verden bør det være plass for alle og alle er like verdifulle. Smilet her sier det meste. 

 

Siste innlegg