Sykehus igjen….

Så er det tirsdag og vi begynner å komme et lite stykke ut i desember. I dag er det sykehuset igjen. Denne gangen til kjevekirugisk  avdeling for røntgen og vurdering. Begynner så smått å tenke at man kunne vel funnet på noe annet, men må man så må man. Så er det julebord i «Transporten». En smule mere lystbetont det da. Årets første smak av julegledene som kommer. 

I går kveld var det beboermøte i Rolia i forbindelse med rehabiliteringen. Godt å få en innsikt i hvor vi er i løypa både økonomisk og med fremdrift. Vår blokk skal være ferdig til påske. Litt lenge det tenker jeg å sitte her i bråket og rotet, men så blir det jo bra når alt er klart. 

Den første blokka er snart ferdig nå. Der har det vært mye frustrasjon og masse prakk. Ikke alt har stemt og de har levd med plastikk som dekker vinduet og halve stuen i 10 uker. Frustrasjonen kom til utrykk på møtet, men man kan ikke annet enn å forstå hvor den kom ra. Nå ble de lovet at alt skulle være ferdigstilt inne i leilighetene før jul og det er jo bra. 

 

 

Siste innlegg