Deilig adventstid….

Kosfaktoren er rimelig høy her om dagen. Hege, Bjørnar og ungene var her på middag i går. Så ble det tradisjonen tro tenning av grana utenfor her sammen med gode naboer, med gløgg og gang rundt juletreet. Så roper vi på nissen og nissen kommer smygende der ungene minst venter han. 

I skrivende stund er det mørkt ute så her har vi tent levende lys og koser oss med kaffe og avis. Om litt drar jeg på trening. Så er heldigvis Linda kommet hjem fra syden slik at vi får vår vanlige kveldstur. Skal gå litt tidlig i dag fordi det er beboermøte i kveld. Trenger litt informasjon nå om hva som skjer. Vi treffes på hjørnene og alle vet litt og så deler vi mens vi venter på å høre nytt fra bygglederen. 

Verden er blitt ekstra utrygg om dagen. Det sitter et par tre løse kanoner med mye makt og det er makt de ikke er skikket for å ha. Men det er dessverre fint lite vi kan gjøre med det. Det er synd vi må bruke så mye krefter og midler på å forsvare oss. Penger og tankespinn vi bedre kunne bruke på å løse problemene med miljø, sykdom og fattigdom. Litt feil bruk av ressursene, men slik er det. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg