Tenk at det er advent.

Tenk at det er advent igjen. Tiden raser forbi avsted og snart er det jul. I dag regner det igjen, men jeg har planer om å gå en tur likevel. Litt senere i dag er det julegrantenning nede på lekeplassen, håper det blir litt oppholds til da. Tradisjonen tro skal vi gå rundt juletreet og etter hvert så roper vi på nissen som kommer med godteposer til ungene. Det er liksom første føling med det som kommer om noen uker. 

Når jeg sitter å syr hører jeg på radio. I går fant jeg en stasjon som spilte bare julesanger, så satt jeg på hobbyrommet mens regnet trommet på vinduet og hørte på alle de fine julesangene vi har. Koste meg skikkelig da med jobben, oppgaven, rommet og musikken. 

I går gikk vi å så på den store julegrana på Trondheim Torg. Der henger ungene opp pynt med sine ønsker. Jeg ble både rørt og glad da jeg leste alt det fine de hadde skrevet av ønsker. Gode ønsker som vi voksne også bør tenke litt mere på. Ønsker som handlet om godhet, om omtanke, om håp og tro på en fremtid der vi spiller på lag for en verden hvor alle skal ha et trygt og godt liv. 

 

 

Siste innlegg