Gubben slår meg…

I dag skal jeg (Frankesteins mor) fjerne stingene over øynene og forhåpentligvis etter hvert se litt bedre ut. Mange har lurt på hva som har skjedd og da har jeg den samme forklaringen til alle. “Gubben slår meg”. Nå tror ingen på meg så det er greit, men ellers ville det være litt krevende å forklare at dette er ikke kosmetikk, men en nødvendighet og hvorfor. Solbriller er ellers tingen når man ikke vil forklare alt for mange ganger. 

Her i rehabiliteringsland er det full vinter. Det er kaldt og mørkt og levende lys og kos er et must om man skal kunne trives her i mørketiden. Men vi har noen få timer midt på dagen og da kryr vi ut for å få en sårt tiltrengt dose av frisk luft. 

 

 

4 kommentarer
  1. Så deilig at du skal ta stingene..da nærmer det seg slutten på “monster ansikt” som du sier..hihihih…jeg hadde nok også sagt at mannen slår meg…for da blir folk stille…hihihi.. ha en god dag og lykke til!

  2. nei din kjære slår deg nok ikke,skjønner godt att ingen tror deg på det :)) men tenker det blir greit å få tilbake utseende sitt også,for jeg skjønner godt att det ikke er like hyggelig å måtte forklare seg så altfor ofte

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg