Morgen igjen….

Jeg har blitt pakke potte tett og hoster non stop. Natten har derved blitt både lang og kort på en gang. Har for det meste sittet oppe og hostet. Men noe må det jo være på minussiden også. 

Lille Jon Snow er tilbake og skal være her et par dager. Gerd og Mike skal på en konferanse og har vært her i natt de også. Utenfor er sakseheisen på plass og den evige pipingen begynt. Det er ikke mye av morsmålet å høre, her går det mest på fremmendlandsk. Rett som det er ser vi en av dem på verandaen eller rett utenfor vinduene. Jeg har vent meg på det så det hefter ikke lengre, men alt bråket kunne jeg nok ha greid meg fint uten. 

I løpet av dagen har jeg tenkt å ta en siste runde med rydding før jul. Nå har jeg jobbet meg fra den ene enden på leiligheten og er snart kommet rundt. Noen få skap og skuffer å kjøkkenet venter på tur, men så er alle skuffer og skap ryddet og fine så lenge det varer. 

Så i kveld er det strikkekaffe med vri. Da blir det gaveesker og merkelappelaging. Ella skal være kursleder og da blir det helt sikkert bra. 

 

 

 

 

Siste innlegg