Hei!

Ute er det mørkt enda, men rehabiliteringsfolket  er i full gang. Synes litt synd på dem her de går og hutrer i vinterkulden. Er nok en tøff jobb de har når de skal holde på ute en hel lang kald dag. Men det går fremover selv om det enda er lenge igjen. Litt slitsomt har det vært med alt bråket fra anleggsmaskiner og sakseheiser. En evig piping fra sistnevnte som utover dagen går deg litt på nervene. Nå skal jeg snart dra på  trening så da får jeg i alle fall en liten pause. 

Neste helg er det advent. Det er koselig med alle adventsysslene nå i mørketiden. Jeg har mange planer for håndarbeid. Må nok bli et par hundre år om jeg skal bli ferdig med alt. Ser nok litt for mye i håndarbeidsblader og nettsider med slikt. Nå har jeg sydilla og sitter noen timer ved symaskinen og koser meg med det. 

 

 

 

6 kommentarer
  1. kos deg på treninga,det er kjekt det iallefall om en ikke er helt alene der :)) mon tro om arbeiderane skal jobbe i romjulen eller får dere litt julefred utenfor blokken da ? kos deg med sømmen,godt med drømmer,men så får det bli det det blir ,mer rekker en ikke hi hi

  2. Blir oppussinga ferdig til jul? Skjønner det kan bli slitsomt med disse lydene, så det blir godt når dette er ferdig. Får håpe de som jobber ute har kledd seg godt, massiv ull fra ytterst til innerst :). Kos deg med håndarbeid og mørketiden :).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg