Byggmesse.

Byggmesse handler alt for mye om store hus og hytter og veldig lite om det som skjer i min verden. I går oppsøkte jeg en for aller første gang. Masse folk, masse utstillere og masse fint å se på. For å si det slik, vår lille hytte og borettslagsleilighet er nok alt annet enn de moderne kolossene som stilles ut på slike messer. Nå er ikke jeg av dem som kjøper og leser boligmagasin, men jeg har da sett i dem på venterom hos lege og tannlege, Store flotte hus med innredning som koster litt for mye for min lommebok.

Nå klager jeg ikke…jeg liker mitt eget og har ingen ambisjoner om å endre alt for mye. Men likevel morsomt å se og hyggelig å se det sammen med Ella og Tron som også stilte opp med gratis billetter. 

Det er noe med de tingene man har og har blitt glad i. Noe arvet, noe alt for gammelt, noe litt slitt. Slik livet er og legger igjen spor etter det som har vært.

I dag startet jeg dagen tidlig da sakseheisen kom pipende utenfor soverommene. Men nå skal jeg straks på trening. Linda er reist til syden så det blir ingen tur i kveld. Vet ikke helt om jeg liker det, men så er det kaldt ute så en liten kunstpause er vel greit også. 

Siste innlegg