Overskrifter….

Nyhetene har lagt Trumph litt til side og har hatt et par andre viktige temaer på dagsorden. Nå kan man bli rimelig lei av å bli foret med et og samme tema over lang tid, men så skal man vel ikke ønske alt for stor variasjon der for det handler ofte om mennesker og mennesker skal man være forsiktig med. 

Om man vil bo lenge i landet (SSB) bør man ikke flytte på alt for mange forskere. Det må være trist og miste Siv Jensen tillit og jobben på en og samme uke. Kanskje hun glemte at statistikk på innvandring er viktig for Siv Jensen og spesielt om tallene stemmer godt med deres bekymringer for hva innvandring koster. Nå vet jeg ikke mere om saken enn det jeg leser i overskriftene eller får med meg i nyhetssendinger i TV og radio, men det kan man ikke komme unna så stort som dette temaet har vært i den siste tiden.

Så er det You To kampanjen, tydelig berettighet og den har røyket ut mange en tafser. Nå har isfjellet som skulte mørketallene steget opp til overflaten og er synlig for alle som orker å se. Menn i maktposisjoner har etter sigende tatt godt for seg og lenge sluppet unna med det. Kampanjen er berettighet så lenge  det ikke blir til en heksejakt hvor alle amorøse tilnærmelser blir betegnet som seksuell trakassering. Men mange menn svetter nok i bokserne nå. 

I dag skulle vi egentlig på bowling i Orkanger, men kroppen setter en stopper for det akkurat i dag. Litt trist ettersom vi skulle ha middag sammen med gjengen i samme slengen, men nå er jeg blitt litt bedre på å kjenne mine egne begrensninger og en sjelden gang i blandt må jeg akseptere at hjemmet er den beste plassen for meg. 

 

 

Siste innlegg