Litt gal av og til…..

Vi mennesker er mange ganger veldig like på overflaten. Vi omgås de vi ligner på og som har de same interessene og de samme verdisynene som oss selv. Vi sier de samme tingene, gjør de samme tingene, og ser kanskje verden litt på samme måten. Men av og burde vi ruske litt i oss selv…prøve å se på ting litt på en annen måte, ikke være så fastlåst i de gjeldene normer og det som blir forventet. Være litt rar og litt gal og kjenne på hvor befriende det kan være. Men de gode egenskapene må likevel være sterkt til stede…vennlighet..raushet…omtenksomhet…og det å ville gjøre godt og ta vare på menneskene rundt seg. Livet har mye å by på og det å se litt rundt seg vil bare gi en ekstra dimensjon som utfordrer og begeistres. 

I går var på Håndtverksmessen på Dalgård. Det er en stor messe med utrolig mye fint å se på. Masse folk og mange utstillere. Jeg blir inspirert av alt det fine og alle de flinke menneskene. Jeg har så mange planer at jeg må bli 200 år om jeg skal rekke alt. 

I dag pøser det ned..vi har planer om en tur langs Trondheimsfjorden sammen med Hege og tvillingene så jeg håper på litt oppholds før det. 

8 kommentarer

Siste innlegg