Er det slik?

I går fikk jeg montert den siste av Ellas tre nissekofter. Det hjelper ikke at man har gjort det noen ganger..det er skummelt å klippe i slike arbeider. Hun som har strikket koftene har gjort en fin jobb og da blir man ekstra forsiktig. 

Det er merkelig mørkt ute, men kompisene våre i sakseheisen er på plass på begge sider. Slikt får deg opp og i gang før de første dukker opp i syvtiden. I dag tenkte jeg å stulle litt her hjemme, kanskje se om jeg kan finne frem den der husmorhånda. Så tenkte jeg å prøve å få tak i garn for å gjøre ferdig det arbeidet jeg holder på med nå. Blir det vær til det går jeg de tre-fire kilometerne opp til Heimdal hvor det er en garnbutikk. 

Gubben refererte nettopp fra avisen om et ektepar som hadde saksøkt en utbygger som skulle gjøre noe arbeid på huset deres. Saksomkostninger på 400 000 kroner. Heldigvis vant disse frem, men hvor er rettssikkerheten når man kan risikere slike summer for å få tatt opp en rettferdig sak eller om man skulle bli saksøkt for noe som ligger utenfor egen kontroll. Jeg ville nok tenke meg godt om før jeg risikerte det. Vi liker å tenke at vi har en rettsstat, men er det virkelig slik?

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg