Siste dag på hytta.

Forstår ikke helt hvordan jeg fikk det til, men hele innlegget i går kom der overskriften skulle være. Men så er det meg da og jeg får til mye rart. Nå skal jeg sjekke om det blir slik i dag også, før jeg legger det bort. 

Vi koste oss i regnet på Smøladagan i Kristiansund i går. Masse folk da og mange boder med mat og annet. Vi kjøpte hvalkjøtt rett fra båten og klippfisk etter råd fra svoger og svigerinne som har vært her mange ganger før. Nå blir det mye god mat utover vinteren. 

I dag er det vinter forberedelser på hytta som gjelder. Det er jo litt å tenke på. Men slik været har vært i helga så er det litt fint også å få det gjort. Gubben skal hjelpe sin bror med å bære sten og bror skal hjelpe gubben med å ta opp båten, mens jeg fikser litt her hjemme sammen med Åsta. 

Hørte nå at vi kan få problemer med et leirras på veien der vi kjører. Men det er vel kanskje fikset til vi er ferdig. Håper jeg. Det er årets siste dag på hytta…litt vemodig og litt godt. Så årets første snø i går så det er vel greit. 

 

Siste innlegg