Jeg greier ikke å forstå det…..

Nå har det blitt skikkelig høst med mye vind og mye vær. Men det er noe med høsten…luften blir så god og man kjenner at det er lett å puste. Løvet som nettopp har kommet av trærne fyker rundt og lever sitt eget liv.

Vi lever i uro og bråk fra syv på morgenen til seks om kvelden. Rehabiliteringen krever mye av oss som bruker mye tid her. Man blir nesten litt kroppslig sliten av all uroen og spesielt støyen. I går kom naboen fra blokka rett over. Det var en skokk med menn på verandaen hennes og hun orket ikke være der før de var gått. Hun var glad for å være på jobb mesteparten av dagen. Jeg som alltid har hørt på radioen på dagtid orker nesten ikke ta det i tillegg til all annen støy. 

I dag skal vi heldigvis på møte i byen og så tenkte jeg dra på treningsenteret etterpå. Så er det strikkekaffe i kveld og jeg må finne tid mellom dette til å steke vafler.  

Jeg tenker på at det er så mye trist som skjer om dagen, Foreldre blir tiltalt for å mishandle en baby til døde. En mann leier et hotellrom med god sikt til en konsertarena. Så skyter han vilt mot fremmende folk og dreper og skader. Slikt er så vanskelig å forstå. Man må nesten håpe at han har en eller annen syk forklaring så det går an å forstå det. Eller er menneskeligheten kommet dit at vi kan hate på en slik måte. 

  1. TRavelt når det er bråk rundt ørene fra tidlig morgen til sen ettermiddag…………….men det blir ferdig etterhvert og da stilner det og raioen kan igjen komme på 😀
   Ja det er så mye trist som skjer…………………. det er ikke en dag uten voldsomme hendselser og ulykker og ekstremt vèr og ødeleggelser.
   Ønsker deg en flott tirsdag!

  2. Ja det er uforståelig..tror aldri man kan finne en god forklaring på den syke mannen som skyter uskyldige folk! Han må jo bare ha vært syk! Jeg kan ikke forstå at dere orker å bo med såå mye jobbing og bråk rundt dere såå lenge! Er helt uforståelig..men det må vel gjøres..men forstår deg så godt! Det å måtte rømme hjemmefra er jo ille da…Men.ha en god dag!

  3. det er mange syke mennesker rundt oss som det er vanskelig å forstå seg på,desverre er det noe som fortsatt kommer til å skje ,men vi kan aldrig skjønne hva som utløser slike grusomheter.
   Skjønner att støyen kan bli altoppslukande,hvet ikke jeg om det nytter å ha musikk på,av den rolige sorten så fokuset kommer bort fra støyen,men håper du får en fin dag alikavel og kos deg på strikkekafe

  4. Nei, sånne vonde ting klarer ikke jeg heller å forstå. Fryktelig hva uskyldige mennesker utsettes for. Da blir kanskje støyen hos deg litt mindre plagsom, når man tenker sånn. Håper det snart er klart, så dere kan kose dere i hjemmet igjen. Ha en fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg