Det er tirsdag og jeg skal lage rognbærgele….

Så er vi hjemme igjen etter fem fine dager på hytta. Ettersom det er så mye bråk her hjemme har det vært godt å nyte freden der ute. Her kryr det med arbeidere utenfor. Nå murer de opp fundament til de nye verandaene som skal komme her etter hvert. Klokka syv om morgenen begynner de og de holder på til langt ut på ettermiddagen. 

Planen i dag er å lage rognbærgele. Anne og Ella kommer hit slik at vi kan gjøre det sammen. Vi plukket et helt bærenett fult av de fine røde bærene som forhåpentligvis i løpet av dagen ender opp som gele på glass. 

Vi har hatt noen fantastiske høstdager nå og nå ser det ut til at denne blir like bra. Så har andre større utfordringer. Erna skal prøve å få sine tre samarbeidspartnere til å enes om det som skal bli en stø kurs for oss alle. Noen få utfordringer å ta tak i der. Så har Merkel de samme utfordringene i Tyskland, hvor landets tredje største parti er ute i fri dressur. Skal nok ikke bli bare enkelt å styre der heller. Når en av de nye lederne slår seg på brystet og ytrer sin stolthet til de tyske soldatene som var ute i 2. verdenskrig..stopper jeg litt å lurer på hva han er stolt over. Nå klarer vi oss lenge uten en ny Hitler…vi har jo tullinger nok i posisjon til å starte en verdenskrig fra før. 

8 kommentarer

Siste innlegg