Det er tirsdag og jeg skal lage rognbærgele….

Så er vi hjemme igjen etter fem fine dager på hytta. Ettersom det er så mye bråk her hjemme har det vært godt å nyte freden der ute. Her kryr det med arbeidere utenfor. Nå murer de opp fundament til de nye verandaene som skal komme her etter hvert. Klokka syv om morgenen begynner de og de holder på til langt ut på ettermiddagen. 

Planen i dag er å lage rognbærgele. Anne og Ella kommer hit slik at vi kan gjøre det sammen. Vi plukket et helt bærenett fult av de fine røde bærene som forhåpentligvis i løpet av dagen ender opp som gele på glass. 

Vi har hatt noen fantastiske høstdager nå og nå ser det ut til at denne blir like bra. Så har andre større utfordringer. Erna skal prøve å få sine tre samarbeidspartnere til å enes om det som skal bli en stø kurs for oss alle. Noen få utfordringer å ta tak i der. Så har Merkel de samme utfordringene i Tyskland, hvor landets tredje største parti er ute i fri dressur. Skal nok ikke bli bare enkelt å styre der heller. Når en av de nye lederne slår seg på brystet og ytrer sin stolthet til de tyske soldatene som var ute i 2. verdenskrig..stopper jeg litt å lurer på hva han er stolt over. Nå klarer vi oss lenge uten en ny Hitler…vi har jo tullinger nok i posisjon til å starte en verdenskrig fra før. 

8 kommentarer
  1. tenker det er godt å komme til hytta nå som det jobbes utenfor blokkene ja 🙂 men det høres koselig ut å komme sammen og lage rognebærgele sammen også,kos dokke :))

  2. Så ille med så mye arbeid utenfor..Det er jo ikke alle som kan “rømme” hjemmefra…tror jeg hadde blitt gal…hihih..men det må vel gjøres…ha en god ny dag!

  3. Huff ja er så enig med deg i det der med politikken….tyskland………… Ikke bra.
   Lykke til med rognebær-gelè-laging. Koselig med godt lag 😀

  4. Så fint med rogenbærgele. Det minner meg om barndommen. Vi hadde en koselig nabodame som vi plukket rogn til hvert år. Hun var nøye, og bærene skulle være fine i formen og mange. Lykke til med ditt!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg