Ingen fisk i går heller.

Det har ikke vært store fangsten på årets siste fisketurer. Man skulle kunne tro at fjorden og verden var tom for fisk, men så ser man jo på den dingsten som viser fisken på sjermen at her kryr det med fisk. Det er bare det at ingen av dem biter på kroken. Det har nok aldri skjedd før at vi har vært ute tre-fire gang uten å få fisk.

Nå er det makrell og den trenger vi ingen skjerm for å se. Den svømmer rundt i store flokker og man ser det koker på sjøen. Av og til så bobler de opp over overflaten og lar oss alle få et glimt før de forsvinner ned i sjøen igjen. Men makrell vil vi ikke ha..i alle fall ikke mange så den får gå i fred. 

Men på den positive siden så var det et fantastisk høstvær og jeg nøt turen likevel. Utenfor Røstøya traff vi Anne-Lise og Kalle og de ble med hjem på middag etterpå. Det ble litt slik tar det man har i full fart, men mat ble det. Jeg hadde sett et innlegg på Facebook om taco med ny vri. Man pakket alt inn i bacon og stekte det som en pudding i ovnen. Det ble skikkelig godt. Så hadde jeg noen kyllingfileer som jeg stekte med ris og grønnsaker ved siden av. Tror siden heter Mums.no…skjekk det ut…der er mye godt. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg