Morgenstund.

Det er godt å sitte her på morgenene å se på livet rundt sjøen. I dag er det rolig..ingen båter å se enda bare noen måker som flyr lavt over vannet. Jeg liker morgenstundene, men det vet vel alle som kjenner meg litt. 

I går tok vi opp gulerøttene, egentlig ikke så mye å skryte av, men jeg skryter litt likevel. Er det ikke noe som heter babygulerøtter? I dag skal vi flytte jordbærplantene. De ville liksom ikke trives der de var så vi prøver oss på en plass med mere sol. 

I går var vi hos min svigerinne Dorthea. Hun trengte litt handymannhjelp og hvem er vel nærmere enn en bror når slikt behøves. I dag skal vi fortsette å rydde litt ute. I går regnet det, men værmenneskene har lovet oss sol og litt varme i dag. Gubben snakker om fisketur også. Kunne tenkt meg litt fiskemat så kanskje det. 

Lille Åsta jubilanten ligger tett inntil meg. Mye er litt skummelt her og hun tenker seg om vel og lenge før hun går ut for å gjøre sitt fornødne. Matmor er tryggheten og skal man kunne slappe skikkelig av må man være trygg. Men det er noe så fint med å ha henne der også. 

 

6 kommentarer

Siste innlegg