Tralalala…

Dagene er fine og sosiale for tiden. I går var det strikkekaffe og det er jo ikke det verste jeg vet. I dag er vi invitert til min nevøs besteforeldre og min søsters tidligere svigerforeldre på kaffe. De har flyttet fra eneboligen og kjøpt en leilighet i et ombygd sanatorium så det skal bli spennende å se hvordan de har det.

Åsta kom hjem i går etter et par dager hos «tante», mens vi var på tur. Leiligheten er tom uten det lille masa. Men hun trives godt hos Jon Snow og Gerd så for henne er det nok greit.

Utenfor stuevinduet er en kjempestor gravemaskin i ferd med å grave bort gangstien. Nå er det bare et stort hull der veien har gått. På den andre siden over plassen her er platene på fasaden snart på plass. Godt å se at det går fremover og i løpet av vinteren er vel forhåpentligvis vår blokk også klar.

Vi drar på hytta enten senere i dag eller i morgen tidlig. Vi skal ta opp gulerøttene og prøve fisken i håp om en hyse eller to til fiskemat. I år er det så mye makrell at man nesten ikke kommer gjennom makrellflakene slik at man kan få annen fisk. Men aller først er det morgentur med Åstapia, Anne-Grete og puddelen Frida. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg