Flinke gubben min….

Vi syklet til byen i går, og ble fanget opp av det som virket som veldig mange politikere og sympatisører som stod på sine valgboder og tilbød alt fra blå boller til valgflesk. En av dem jeg hadde mye å gjøre med på jobb kan komme inn på stortinget som vara og var over middels spent og andre kan komme under sperregrensa og så mindre lyst på livet. Alle gjorde en siste innsats for å vinne frem med seg og sitt. Heldigvis kommer siste kapitel i den boka i løpet av morgendagen og vi er tilbake til normalen igjen. 

Vi takket nei til de blå valgbollene og  spiste heller de bollene vi kjøpte selv på vår yndlingskafe.  Nydelige billige boller servert sammen med god kaffe ute på Nordre gt. Morsomt å sitte der å se folk gå forbi. Det ble litt kaldt etterhvert så vi pakket sammen og syklet hjem igjen. 

Gubben er flink og garderobeskapet som ikke fra før var på listen over det vi ville ha vist frem om vi skule ha solgt leiligheten fremstår nå som mye mere visbart. Nå i dag blir det tapesering…aldri så lite spent da på hvordan det vil se ut. Litt stolt av gubben min som får til alt han setter seg fore. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg