Det er lørdag….

Jeg trodde jeg skulle vært stiv og støl i dag, men det er ganske bra. I går var jeg på mitt første besøk i et treningssenter noensinne. Der fikk jeg hjelp til å sette opp et treningsprogram tilpasset mitt behov og mine begrensninger. Nå er jeg nok en over middels bra  mosjonist, men det blir jo ikke helt det samme. Litt rusling rundt med hunden eller en tur på el-sykkel er vel kanskje ikke det man burde skryte av. Det var tungt og at treneren fulgte med gjorde ikke saken bedre, men jeg kom gjennom alle øvelsene og var rimelig godt fornøyd med meg selv. 

Her hjemme er garderobeskapene på «hobbyrommet» blitt knallrøde, men med hvite hyller og alt som skulle inn der så ble det skikkelig fint. Nå er det litt igjen før jeg kan flytte inn, men det blir og det er skikkelig spennende. Gubben som er av dem som liker å holde på er ikke til å stoppe, men i dag har jeg overtalt han til å bli med Anne og meg på sykkeltur. 

I dag er jeg oppe før klokka seks. Åsta og jeg var ute på dagens første luftetur før halv syv. Jeg liker disse tidlige morgenene i helgene. Man får den der «eneste menneske i verden» følelsen. Så er det endelig helg for arbeiderne utenfor og det er helt herlig. Det er lørdag og jeg liker lørdager. 

Ha en fin dag alle sammen. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg