Nytt hobbyrom ….kanskje…..

Gubben pusser opp et av de ekstra soverommene. Det skal bli hobbyrom. Vi lurte litt på å bytte ut garderobeskapene, men både miljøet og lommeboka har bedre av gjenbruk. Nå er skapene malt knallrøde inni…håpet er at man skal bli glad hver gang man åpner døren. Vi var på Ikea i går for å kjøpe nye hyller og med litt kapping så passer kjøkkenhyllene akkurat. Nå må de gamle utslitte garderobedørene få litt puss, et strøk men maling og så nye dørknotter og da er det på plass. Så skal tre vegger males og en tapeseres. Vi må finne en løsning på å få masse arbeidsplass, kanskje en benk over en hel vegg med plass til symaskin og en plass for skjæring. Gulvet er malt i dag og jeg vet ikke helt hva vi gjør med det, men det trengs en oppjustering der også. 

Utenfor vinduet er arbeidsfolket i full gang. All verdens rare maskiner kjører tett forbi på gangstien utenfor. Åsta løfter på hodet hver gang de kommer nærme, men har vent seg til og leger seg godt til rette igjen tett inntil matmor. Veggplatene er i ferd med å komme på plass på blokken rett over. Etter sigende skal de være seks uker forsinket, men jeg håper det ikke stemmer. 

Solen skinner fra en blå høsthimmel, trærne har så vidt begynt å skifte fra den grønne sommerkolleksjonen til de fine høstfargene. Vi har en fin tid foran oss før vinteren kommer å tar oss. Nå gjelder det å få mest mulig ut av disse fine dagene. 

 

Siste innlegg