Kaos…..

Millioner sliter med ekstremvær i USA….antagelig blir det mere av slikt i fremtiden. Menneskeskapt eller ikke, vanskelig er det uansett for de som blir rammet.Tenk deg å måtte flykte hals over hode fra alt ditt. Det burde ikke være nødvendig å legge opp til portforbud for å hindre plyndring. Det er nok uten det.

Nord-Korea rasler med sabelen til stående applaus fra sine medborgere og bryr seg lite om hva storsamfunnet mener om det. Meningen til verdens mektigste mann kan man lese om på twitter til noens forlystelser og noens fortvilelse. De som spiller på samme lag har nok fått litt å tenke på. 

Norges fotball landslag taper stort mot Tyskland til gubbens og mange andres sorg. Men man kan vel tenke seg et slik resultat…det er ikke alltid Davis vinner mot Goliat. 

Selv lever jeg mitt vanlige liv på siden av alt kaoset. I dag er det første møte i «Transporten» etter sommeren og jeg gleder meg til å treffe gjengen igjen. Så er det strikkekaffe i kveld. Enn så lenge sitter gubben og jeg på frokostplassen, mens han refererer fra dagens nyheter. Det blir nok en bra dag. 

 

  1. det er så masse trist som skjer i verden,en blir nesten satt ut når en hører om det.Her i huset dropper vi ofte nyhetene for tiden ,det er for mye vondt å høre der synes vi.Håper du får en god dag og en koselig stund på strikkekafe,vi startet opp i går og det var veldig koselig :))

  2. Kos deg med dagen, og ja..det skjer så mye rundt omkring..vi kan ikke ta innover oss alt…kos deg på strikkekafe i kveld!Ha en god dag!

  3. Ja du fikk med deg noe av det verden sliter med nå, og som skaper utrygghet på hele kloden. Fronten ser ut til å være den vanlige, Øst kontra vest. Håper at galningene på begge sider besinner seg og åpner for forhandlinger, for denne eskaleringen kan lett ende i en global katastrofe.
   Og her sitter vi og krangler om, beklager å måtte si det, småting i global sammenheng i vår valgkamp…
   Her lar vi også kaffekoppen roe ned tankene mellom de mange dårlige nyhetene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg