Fremdeles her.

Nå har vi vårt på hytta i en uke allerede. Vi har hatt mye fint vær, men i natt har det regnet skikkelig. Men det er nesten litt koselig å ligge i sengen å høre det trommer på taket. Man føler seg beskyttet og litt ekstra varm. Jeg trengte ikke løfte på gardinen jeg viste akkurat hvordan det så ut der ute. Nå er kaffe klar, hundene har fått ut for å gjøre det mest nødvendige, fått frokosten og jeg sitter her og bare nyter stunden. 

Så er det valg med alle videreverdigheter. Nå gjelder det å terpe inn budskapet samtidig som man sverter motparten mest mulig. I år handler mye om skatt, det er vel ikke bare Kan man gjøre begge deler og bruke mange ord er vist det slik det best gjøres. Programlederne bygger under på svertekampanjene og alt er som vanlig 14 dager før valget. Man burde vel følge bedre med, men jeg stemmer nok slik jeg alltid har gjort og betaler min skatt med glede.

I dag kommer søster Gerd og henter Jon Snow og Anne-Lise og Kalle kommer på middag. Vi blir nok her til over helgen er planen. Tirsdag må jeg hjem for å arrangere strikkekaffe sammen med Anne-Grete. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg