Freden har senket seg….

Jeg trives godt på hytta her ute på trøndelagskysten . Det er så fredelig og likevel er det mye som skjer. Ørnen fløy lavt over sjøen her i går, et fantastisk syn. På vei utover sprang tre hjort over veien rett foran oss. Hadde vi kjørt litt fortere kunne nok triste ting ha skjedd, men vi vet at det er mye vilt så vi kjører forsiktig. Synet er som en gave noen har arrangert bare for meg. Det er noe med å se vilt slik selv om det er en mye vilt her både rådyr, elg og hjort.

Ute er det litt som må gjøres. Rydding og luking og slike ting, faste oppgaver hver gang man har vært borte en stund. Gulerøttene våre er snart klare, de har slik omtrent den halve normale størrelsen nå og er kjempegode. Ingen gulerot fra plastposen på butikken smaker like godt.

I løpet av formiddagen kommer Hege, Bjørnar og ungene og skal være til i morgen. Det var vist planer om å få plukket litt bær. Nå synger nok både blåbær og bringebær på siste verset, men vi var å så over bringebærplassene i går og vi får nok til litt enda. 

Nå enda mens dagen er ny kan jeg sitte med kaffekruset og se utover sjøen. Er jeg heldig kan jeg se både ørn og traner nede i bukta her. 

 

4 kommentarer
  1. Ja det er noe eget ved å se vilt i naturen..det er der de hører hjemme…høres ut som du har det topp! håper dere finner noe bær i dag! ha en god dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg