Ja ja, slik er det….

Det ble en fin dag i går. Anne og jeg dro på sykkeltur. Hun har betennelse i begge føttene og har fått legeordre om ikke å gå på bena mere enn nødvendig. Sykle fikk hun så da ble det en tur.  Så gikk Linda og jeg den vanlige turen. Vi har nok noen mil bak oss til nå etter to turer i uken i 13 år. Herlige Linda som har blitt en så god venn. 

For første gang i mitt liv gleder jeg meg til å komme til tannlegen. Nå håper jeg bare at hun har en plan slik at noe av problemene i munn og kjeve vil bli litt bedre. Så drar vi på hytta etterpå. I morgen kommer Hege, Bjørnar og ungene, planen er å se litt om vi kan få plukket litt bær i helgen. Så blir nok gubben og jeg der noen dager til. 

Selv om jeg ikke er særlig opptatt av fotball så er stolt over å kunne fortelle dere at Rosenborg nå er på vei ut i Europa. De skal etter sigende mot alle odds  ha slått et storlag i går og da er klar for store utfordringer. Når vi så først er inne på temaet sport, må jeg også si at hjertet blør for Therese Johaug som fikk en slik tøff straff. jeg forstår behovet for å slå ned på juks i idretten, men en feil er ikke nødvendigvis juks og jeg er av dem som ikke tror Therese mente å skaffe seg noen fordel av det hun gjorde. 

 

8 kommentarer
  1. ønsker deg lykke til hos tannlegen,og krysser fingrane for att det blir bedre for deg etter timen :)) og kos dokke på hytta,jeg tror dere finner masse bær,her er iallefall enorme mengder med blåbær og nå kommer også tyttebæra :)) jeg synes også synd på Johaug,ikke kan eg se att litt krem på lippene kan gi noen fordeler når det gjelder pretasjoner på ski,dei vil nok helst holde henne unna så andre kan få mulighet til å vinne og det er feigt synes no jeg da

  2. Så bra du koste deg! ja jeg syns også straffen til Therese er får hard..jeg plages med munnsår innimellom selv..og vet hvor fortvilet man blir…vil bare prøve ALT for å få det vekk..og man ser jo at hun har hatt plager med dette…Så jeg tror heller ikke hun har prøvde å jukse…Ha en god ny dag! og nyt helgen på hytta!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg