Hmmm….. tenker litt jeg.

Vi hadde et skikkelig regnvær i går. Det regnet slik det gjør når du slutter å ergre deg og står å ser på det og lurer på om det er syndefloden to som er på gang. I dag regner det ikke…i alle fall ikke enda så da tenker jeg at jeg nok kunne la meg lokke til å ta en sykkeltur med kjæresten. Dagen i går var ikke like grei og det hadde ikke noe med været å gjøre, men er det ikke slik det er at etter regn kommer sol og da er jo alt mye bedre. 

I går døde min svigerinnes mor og i dag tenker jeg på henne og familien. Hun er enebarn, men heldigvis har hun en god mann og tre flotte sønner så hun har noen å dele sorgen med. Neste lørdag skal deres yngste sønn gifte seg og det blir nok vanskelig for dem. Jeg tenker på hvordan det var da min mor døde og kjenner litt på hvordan det var.

Det som forbauset meg mest var at hun kunne være død og alle andre oppførte seg som normalt. Det var både vondt og godt på en gang. Jeg følte på en måte at verden måtte stoppe opp og ta inn over seg at min snille mor ikke var mere og på en annen måte at det at livet går videre var både riktig og godt. 

 

 

  

Siste innlegg