Rennebumartna i dag.

Så er vi hjemme igjen etter noen fine dager på hytta. Barnebarnet Andreas har vært med, han har lang sommerferie og slipper da og gå alene mens foreldrene er på jobb. Vi har fisket og plukket bær og en dag hadde vi besøk av eldste barnebarnet og hans pappa. Dagene går så alt for fort når man koser seg.

I dag skal vi på Rennebumartnaen sammen med Ella og Tron. For meg et av årets høydepunkt. Jeg gleder meg stort hvert år og jeg har vært der noen ganger nå. Her er det 150 utstillere og bare av høyeste husflid kvalitet.

Det er så mye koselig som skjer nå om dagen. Til helgen er det bryllup på Tingvoll og det er jo alltid spesielt med bryllup. Det med at to mennesker feirer kjærligheten med en lovnad til hverandre og et selskap…hva kan vel være bedre. 

I går kveld kom Anne-Lise på overraskende og hyggelig besøk, Jeg har savnet henne etter som jeg ikke sett henne på en stund. De har vært hjemme når vi har vært på hytta og omvendt. Så har både hun og Kalle vært syke, Kalle med lungebetennelse så da blir det litt slik. 

Men i dag er jeg klar for martna. Herlig….

 

 

Siste innlegg