Heldige meg….

Jeg føler meg så heldig. Jeg kan reise hit til hytta ved sjøen og bare gjøre det jeg har lyst til. Skal jeg telle flere av mine velsignelser nå disse dagene så er det selvsagt pensjonisten som kommer høyst oppe på lista. Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som traff han da jeg trengte det mest så tidlig i livet og at han fremdeles er der.

Så er det Andreas som alltid har vært litt mormors gutt. Blid og koselig å være sammen med, en reflektert snill og god gutt. Og så Åsta da herlige valpen min som alltid kan lokke frem et smil selv når hun er på det mest umulige. 

Her er det masse blåbær nå og en god del av dem har havnet i fryseren vår. Så blir det pannekake med blåbær mange ganger utover vinteren. Vi var å sjekket bringebærene også, men der var det mye umodent enda. Morfar og Andreas var ute på sjøen også, men kom slukøret tilbake uten fisk. Men vi skal prøve igjen i dag. 

Vi tenkte også å ta båten ut til Røstøya for å lete etter fine små stener. Har sett det som kalles pebble art eller steinkunst og fikk lyst til å prøve litt selv. Da må jeg ha runde tynne stener. 

I morgen vender vi nesen hjemover igjen. Andreas og familien skal besøke farfar og hans familie i Sandnessjøen og vi skal på Rennebumartnaen på fredag. Men vi har denne herlige dagen først. Det ser ut som finvær selv om jeg frøs inn nå i morges. 

 

 

Siste innlegg