På hytta igjen….

Jeg føler meg så takknemlig. I går fikk jeg et flott lappeteppe av snille Ella. Jeg likte det teppet hele tiden mens hun sydde på det å lurte litt på å ape etter, men så ut av det blå kom hun med det og jeg er kjempeglad. Gode venner betyr mye og Ella er i ferd med å krype inn i hjertet mitt sammen med de andre som betyr mye for meg. Vi koser oss sammen mens vi sitter med sytøyet og klikker på så mange vis. Skal ta bilde når jeg kommer hjem slik at dere får se. 

Vi kom på hytta sent i går kveld. Det var så koselig å komme hit etter at vi fikk nytt fint gulv. Merkelig hvor mye det betyr det estetiske betyr. Det trenger ikke være fint og fjongt for min del, men såpass at du kan senke skuldrene å tenke at det er bra nok. 

Vårt barnebarn Andreas er med. Han har 10-årsdag i dag. I den forbindelse lurte han på om vi kunne bake melkesjokolade kladdkake og det kan vi jo selvsagt gjøre, ………når yndlingen ønsker det på sin fødselsdag. At jeg også bakte en til selskapet for to dager siden forbigår vi i taushet. Kladdkake skal det bli. Da vi kom utover i går regnet det, men nå ser det bedre ut selv om det er noen stygge skyer rundt om kring. 

Nå sover jubilanten enda. Det ble sent til han i går. Før han la seg sa han at han håpet vi satt ute med kaffen vår når han våknet for det var så koselig og komme opp når vi satt der. Været frister ikke til kaffe ute, men vi drikker kaffe og vi er oppe. 

 

Siste innlegg