Matfestival og Olavsfestdager…..

Det er fine dager her i Trondheim nå med alle de tingene som skjer i byen. Vi har Olavsfestdagene med konserter og liv i området rundt Nidarosdomen og vi har matfestivalen med liv og røre rundt torget. Det lukter god mat over alt. En tur gjennom alle bodene og du har nesten smakt deg en lunsj. Fristelsene står i kø og jeg er av dem som lar meg friste. 

Vi syklet dit i går sammen med Andreas og Anne og koste oss med å gå å se, lukte og smake på produktene fra alle de kjempeflinke bøndene. Andreas fikk laget sin egen smoothie og var bare blid og glad. Gode råvarer, laget med tanke på at smaken og produktet skal bli så bra som mulig, håndlaget…man kan ikke lage slik mat i en fabrikk. 

Så måtte vi jo innom historisk marked…igjen, men jeg skylder på gutten som hadde så lyst til å gå innom der. Det var sverd og skjold som fristet…det hadde han sett før da han var her med tante Wenche. Mormor er en softie…og det er vel litt greit.

Nå måtte vi på sykkelen en gang til…den samme veien ned til midtbyen for å møte Pål, Britt og eldste barnebarnet Håkon til middag på deres yndlingsrestaurant Frati. El-sykkelen gir meg god drahjelp og godt er det når man skal ta turen flere ganger. Beste investering ever……

Siste innlegg