Alt for tidlig….

Jeg er ikke helt overbevist om at dagen bør starte klokka seks for meg som ikke skal opp på jobb, men Åsta og Jon Snow synes det er sånn passe. Burde kunne holdt ut en time eller to til ettersom de ble luftet klokka tolv i natt, men nå stiller de uthvilt og klar for en ny dag, mens matmor fortsatt er mere eller mindre i svime. Nå prøver jeg å si til meg selv at ingenting er så galt at det ikke er godt for noe. Skal man dra den tanken litt lengre så blir jo dagen litt lengre og det er jo en bra ting, men vet ikke helt om jeg klarer å feste den tanken. 

Jeg sliter med et øye om dagen. Etter siste operasjonen i halsen er nervene litt ødelagt og ting siger litt nedover rundt øyet. Jeg skal ha en ny operasjon for å rette opp det i løpet av høsten, men i mellomtiden sliter jeg litt. Det koster litt hele tiden og holde det oppe og jeg må bruke øyelapp i mellom for å hvile litt. Nå håper jeg å få gjort det om ikke så lenge, men med erfaring fra slikt fra før holder jeg ikke pusten. Ting tar tid og dette er jo hverken farlig eller akutt. 

I dag tenkte jeg å sy videre på løperen min og kanskje bare ta livet med ro. I kveld kommer gubben hjem og i morgen blir lille Jon Snow hentet. Kjenner at jeg gjerne kunne ha beholdt han, men han kommer nok igjen……..

  1. Ja disse hundene har det med å ville starte litt før oss..hihih..jeg er oppe rundt 730 hver dag..og det er min indre klokke som vekker meg..men om det går litt over den tiden..ja da er det hundene..eller minste mann Cessy som minner meg på at NÅ er det over den tiden altså…hihih..Det gjore hun i dag..og idag ville jeg ligge..for kroppen er ikke venner med meg..men jeg lot hun pipe litt, og ropte at hun fikk gå å legge seg, og det ble stille..da lå jeg litt til, og stod opp..så ikke HUN fikk gleden av å ha fått meg opp…hihihih..De lærer fort…så om jeg står opp hver gang hun sier ifra..ja da har jeg det gående…Du må ha en god og lang dag! Synd og høre du sliter med øye!

  2. Ja det er nok litt slik når man er flere hunder………………….
   Her i huset ligger Leia til JEG står opp 🙂 Og det er litt godt at det er blitt slik. Nå er ting satt på plass og en god rytme flyter i huset – når det gjelder nattesøvn. Det er godt.
   Det eneste som er – er at om katten svinser rundt huset så lager hun litt lyd fordi hun vil at katten skal få komme inn………men katten er ute om natten og har ikke vane med å være inne. Har prøvd ha den inne noen ganger i dårlig ver, men da skal den UT rundt 02.00 -03.00. Og det skjer alltidt…… så den får være ute 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg