Nytt gulv…hurra….

Gubben legger nytt gulv på hytta. Han begynte i går og regner med å bli ferdig i løpet av dagen. Selv går jeg litt fra og til og blir håndtlager når han trenger det. Nå forsvinner det stygge gamle gulvet sakte, men sikkert og jeg blir gladere for hvert nytt bord. I dag har solen gjemt seg litt bak skumle skyer, men det er rundt 20 grader og helt greit likevel. 

Jeg har fått strikket ferdig retrogenseren til Hege mens jeg har vært her og manglet håndarbeid. Men nød lærer naken kvinne og spinne og det å ikke ha et håndarbeid ligner litt på nød for min del. Jeg lette gjennom alle de gamle håndarbeidshefter som ligger her og fant mønster på heklet glassbrikke og en kurv. Nå ligger flere glassunderlag ferdig til damping, mens kurven er godt på vei. 

Vi hadde en koselig stund med 70-års jubilanten i går. Hun vartet opp med flere gode kaker. Signy er familiens mesterbaker, hun burde vært konditor. Til helgen tar hun barn, barnebarn og oldebarn med på tur og feirer videre med dem. 

 

 

4 kommentarer
  1. Så deilig når man får noe nytt…er akkurat som deg da..det gledes i hele kroppen for hvert bord som kommer på…hihih.. ha en god kveld og fint du fant deg håndarbeid!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg