Ikke så verst….

Jeg har ikke ord vakre nok til å beskrive dagene slik de er nå. Endelig har vi hatt noen dager med solskinn og nyter det som om hver dag sal være den siste. I skrivende stund jager husets firbente Åsta og gjesten Jon Snow  rundt på plattingen i vilter lek. Frokosten som nettopp er fortært har fylt opp energinivået og de er klare for en ny dag. Nå mistenker de begge at den andre får bedre mat enn seg selv og bytter gjerne fat for sikkerhets skyld.

Så er barnebarnet Andreas her i påvente av noe mere fornuftig å gjøre om dagene. I går hadde han besøk av en skolekompis som er hos sine bestefreldre i nærheten og i dag skal han til dem. Litt greit det for det kan være litt stusselig alene med voksenfolket. 

I går hadde vi hyggelig besøk av Anne, Ella og Tron og grillet og koste oss. De hadde tatt turen fra byen. Tron og Jarle prøvde fiskelykken og Tron mistet en laks. Dermed kom de hjem uten fangst. Det var nesten litt trist da de dro, men vi kommer vel hjem etter hvert og da blir det både sykling og sying. 

I dag er det 70-årsdag til min svigerinne på Kyrksæterøra. Rart å tenke på at vi har kommet så langt selv om det er noen år igjen for min del.

10 kommentarer

Siste innlegg