Gode stunder….

Det ligger an til at vi skal få leve den tredje dagen på rad med finvær. Mitt nestyngste barnebarn Silje og jeg skal dra ut i verden på egen hånd….. bare vi to slik hun er flink til å understreke. Vi skal ta hurtigbåten til Kristiansund og bruke dagen der. 

I dag var jeg oppe før klokka seks og sitter ute og nyter stillheten og det fine været. I går kom søster Gerd med lille silkyen Jon som skal være her i to uker mens matmor er på ferie. Det har blitt en kort natt med hunder opp og ned av sengen. Åsta er ikke helt bekvem med at søtingen Jon får for mye oppmerksomhet. Men så får hun et broderlig nuss over snuten og tilgir han at han er så søt. 

Det ble mange på middag i går. Min niese Ingrid og hennes familie kom og dermed så ble vi 12 stykker som delte på grillmaten. Silje hadde plukket blåbær og da ble det blåbærpai til dessert. Enkel smuldrepai 200 gr. av alt og masse blåbær på toppen. Paien ble servert med vaniljeis.

Hennes tvillingbror Kristian stilte opp med selvfisket laks. Her er det tradisjon at laksefiskere blir fotografert med laksen om den er stor eller liten. Eldstemann synes nå dte burde gjelde med hyse også og har vel litt rett i det. Hysen er like populær her i gården fordi vi er veldig glad i å lage fiskmat. 

I skrivende stund raser to valper rundt meg. De bærer lite preg av den korte natten…her skal det lekes….

 

10 kommentarer

Siste innlegg